Design gradina – cum să arate grădina visurilor tale

design gradina

Dacă ești iubitor de natură și libertate, cu siguranță vei dori să locuiești la curte, unde să poți amenaja după bunul plan grădina mult visată. Un design gradina este tot ceea ce ai nevoie – imaginație, bun gust, voință și câteva plante.

Mulți proprietari renunță să-și facă un design gradina propriu, atunci când se lovesc de cele mai mici impedimente, cum ar fi udatul periodic, plantarea sau îngrijirea plantelor. Nimic mai simplu însă – dacă ai reușit să concepi un design gradina personalizat, întreținerea acesteia poate fi destul de facilă.

Totuși, este nevoie de puțină vigilență, mai ales când plantele sunt fragede, pentru că puțină neatenție sau câteva greșeli minore sunt suficiente pentru a se usca totul, iar munca să fie în zadar.

Îndrăznește să visezi – lasă-ți imaginația să zboare atunci când vine vorba de design gradina perfect. Lasă mintea să rătăcească până contemplezi imaginea ideală de decor și design gradina. Gândește-te la culorile și texturile care îți plac ție și familiei tale. De ce ai nevoie pentru a-ți transforma vizul în realitate?

Pentru un design gradina perfect, exact așa cum l-ai conceput în imaginație, vei avea nevoie în primul rând de rulouri de gazon. Marginile grădinii pot fi înconjurate de tui smarald sau iederă, care să formeze un gard viu.

Decupează în imaginație un design gradina unitar – cu terasa aferentă, trotuare dacă există, alee, arbuști ornamentali, corpuri de iluminat. Pune pe foaie o schiță cu tot ce ți-ai dori să conțină grădina casei tale, pentru a putea pune în practică imediat mai târziu. Odată ce ai realizat design gradină complet, fii realist și analizează dacă spațiul și bugetul permite crearea grădinii de vis.

Odată ce ai planul elaborat, apelează la specialiști experți în realizarea de design gradina, pentru a pune ideea într-un cadru 3d online. Asigură-te că ai discutat cu specialiștii cu privire la costurile de realizare design gradina și mentenanță.