fbpx
Sari la conținut
Prima pagină » NOUTATI » plante exterioare » Plante exterioare Sector 4

Plante exterioare Sector 4

plante exterioare sector 4

Plante exterioare Sector 4

Plante exterioare Sector 4

Regnul Plantae este o categorie sistematică care cuprinde, conform oamenilor de știință, organismele pluricelulare fotosintetizante, adaptate primar la viața terestră. Acest regn se împarte în briofite (mușchi), pteridofite (ferigi) și spermatofite (gimnosperme și angiosperme).

Plante exterioare Sector 4

Plantă este și nume generic dat organismelor vegetale, cu o organizare mai simplă decât a animalelor și care își extrag hrana prin rădăcini, caracterizându-se prin prezența clorofilei, prin faptul că membrana celulei este formată din celuloză și, în cazul speciilor superioare, prin alcătuirea corpului din rădăcină, tulpină și frunze.

Plante exterioare Sector 4

Protecția plantelor este știința care se ocupa cu studiul bolilor și al dăunǎtorilor plantelor de cultură, precum și cu mǎsurile de prevenire și combatere a acestora. Ea cuprinde două discipline:  fitopatologia și entomologia.

Plante exterioare Sector 4

Cercetări recente au arătat că plantele de apartament ameliorează semnificativ mai multe aspecte ale ambientului dintr-un spaţiu închis, de la purificarea aerului până la efectele psihologice directe, cu influenţă asupra eficienţei activităţilor intelectuale şi stării de sănătate în general.

Plante exterioare Sector 4

Cercetări recente au arătat că plantele de apartament ameliorează semnificativ mai multe aspecte ale ambientului dintr-un spaţiu închis, de la purificarea aerului până la efectele psihologice directe, cu influenţă asupra eficienţei activităţilor intelectuale şi stării de sănătate în general. Plante exterioare Sector 4 Plantele de apartament joacă un rol esenţial în asigurarea unui mediu plăcut şi liniştit în care să trăim, să lucrăm sau să ne relaxăm, iar prezenţa lor creşte productivitatea şi rezistenţa la stress.

Plante exterioare Sector 4

Aranjamente organice:

Economisirea resurselor naturale şi a materialelor a determinat apariţia de amenajari gradini organice. În plus faţă de elementul design, în timp ce grădinile tradiţionale trebuie udate cel puţin o dată pe săptămână, grădinile organice sunt autosustenabile.

Plante exterioare Sector 4

Plante exterioare Sector 4 Iata, pe scurt, benefiiciile plantelor de apartament:

  • Îmbunătăţesc calitatea aerului
  • Ajută la reducerea aşa-numitului “sindrom al clădirilor bolnave” (Sick Building Syndrome, sau SBS, în engleză)
  • Contribuie la o stare generală pozitivă a locatarilor
  • Măresc productivitatea şi performanţa
  • Scad stressul şi sentimentele negative
  • Reduc zgomotul
  • Îmbunătăţesc imaginea în relaţiile de afaceri, atunci când potenţialii parteneri vizitează sediul unei firme.

Plante exterioare Sector 4

Puţini ştiu că nivelul de poluare al aerului este aproape întotdeauna mai ridicat în interior decât în afara clădirii, chiar şi în centrul unui oraş aglomerat, iar filtrele cu care sunt prevăzute aparatele de aer condiţionat nu contribuie prea mult la reducerea noxelor pe care le absorb din exterior. Plante exterioare Sector 4
Pe măsură ce poluanţii din exterior pătrund în încăpere, ei se amestecă rapid cu substanţele poluante generate în apartament sau birou: gaze generate de diverse echipamente, compuşi organici volatili ce se degajă din materialele plastice, inclusiv din mobilierul modern, care conţine plastic, lacuri, răşini şi alte substanţe pe bază de petrol, vapori de solvenţi etc.

Plante exterioare Sector 4

Call Now ButtonSuna acum