Rulou gazon pret

Rulou gazon pret

Gazonul produs pentru rulouri se obţine din seminţe selecţionate, este matur, compact, şi are tratamentele fitosanitare necesare. Rulourile de gazon se livrează paletizat.
Pentru utilizarea rulourilor de gazon la proiectul dumneavoastră va oferim consultanţă gratuită.

AVANTAJELE RULOURILOR DE GAZON NATURAL – Rulou gazon pret

Înfrumuseţare rapidă – Rulou gazon pret
Rulourile de gazon reprezintă cea mai rapidă variantă de înverzire a unei suprafeţe de teren.

Optică atractivă
Aspectul final în cazul folosirii rulourilor de gazon este al unei peluze mature, ca un covor verde compact, în care nu se vede pământul substrat, firele de iarbă fiind dese, uniforme, de culoare verde închis.

Flexibilitate – Rulou gazon pret
Se înierbează la fel de bine şi de uniform suprafeţe plane, pante abrupte, curbe sau colţuri. Gazonul poate fi decupat in jurul plantelor şi al mobilierului de grădină astfel încât nu sunt necesare lucrări suplimentare pentru obţinerea unui aspect finalizat al suprafeţei amenajate.

Montaj simplu şi durabil
Soluţia utilizării rulourilor de gazon este net superioară celei de folosire a seminţelor în urma căreia sunt inerente golurile, ce trebuie apoi reînsămânţate.

FURNIZORI EXTERNI – Rulou gazon pret

Seminţele folosite pentru rulourile de gazon sunt produse de liderii mondiali în domeniu: Everris si Barenbrug.

ALEGEŢI RULOURILE DE GAZON ŞI VĂ BUCURAŢI DE – Rulou gazon pret

  • Gazon instant: montare într-o singură zi
  • Utilizare: în aceeaşi zi
  • Uniformitate a firelor de iarbă
  • Lipsa buruienilor: au fost deja combătute prin tratamente periodice
  • Rezistenţă la boli şi dăunători
  • Maturitate: brazdele au 1-2 ani

Rulou gazon pret

Putem răspunde cerințelor dumneavoastră fie că este vorba de grădini rezidențiale, spații comerciale, spații verzi publice sau terenuri de sport.
Pe lângă operațiunile și serviciile uzuale suntem specializați și pe sisteme de irigații automatizate, pentru care utilizăm materiale de cea mai bună calitate.

Esenţa umană se oglindeşte în propria-i creaţie. Acesta este motivul pentru care mereu căutăm să dăm viaţă unei oglindiri diferite cu fiecare proiect.
Verdele, ca atribut al naturii şi al vieţii, ne hrăneşte ochiul şi sufletul şi ne cufundă în armonie sau ne provoacă să ne găsim propriul drum.

Acesta este motivul pentru care n-am înfiinţat – să ne retragem în frumos, să fructificăm perfecţiunea naturii, să dăm viaţă fiecărui spaţiu creat, oferind frumuseţe celui care îl admiră. Ne desfăşurăm în fiecare moment activitatea respectând următoarele principii.

Rulou gazon pret