Rulouri gazon natural pentru un aspect placut tot anul

Rulouri gazon natural – cine n-ar vrea să aibă un gazon verde și plăcut tot restul anului, indiferent de condițiile meteorologice?

Ușor de întreținut, rulouri gazon natural sunt excelente pentru înfrumusețarea grădinilor, a curților, a spațiilor de joacă sau împrejurul clădirilor de birouri.

Rulouri gazon natural sunt special concepute pentru durabilitate și rezistență, chiar dacă pe el are loc activitate. Rulouri gazon natural vine cu o înălțime scurtă, iar imediat după ce prinde rădăcini va începe să crească firul de iarbă.

Pentru a menține un covor perfect uniform în permanență, se va tunde periodic cu mașina de tuns gazonul. De asemenea, pentru un verde smarald, este necesar să fie udat zilnic, mai ales în primele zile de la plantare.

Toamna, rulouri gazon natural are nevoie de îngrășământ pentru fertilizare și pentru pregătirea lui pentru perioada rece. Primăvara, se va ierbicida, cu soluții speciale pentru rulouri gazon natural, pentru a înlătura buruienile.

Rulouri gazon natural au aspect plăcut, neted și moale, neabraziv, elegant pe tot parcursul anului dacaă este minim îngrijit. Este peluza ideală pentru joaca copiilor și a animalelor de companie.

Dacă rulouri gazon natural este bine îngrijit, va rezista fără probleme la la un trafic intens și la variații de temperatură – foarte cald sau îngheț.

Sub supravegherea atentă a experților noștri grădinari, rulouri gazon natural este semănat și creat în condiții atmosferice adecvate de creștere și formare.

Fiindcă suntem primii susicioși în privința calității atunci când vine vorba de alegerea unui furnizor de rulouri gazon natural, ne asigurăm noi înșine că îndeplinim toate condițiile de calitate garantată și profesionalism.

În plus, oferim rulouri gazon natural la cele mai bune prețuri raport calitate preț de pe piață. Adaugă frumsețe, plenitudine și armonie grădinii tale sau în parcurilor și apelează la experții noștri progazon pentru montarea unor rulouri gazon natural.