Sisteme de irigatii gazon Bucuresti

 

 

Indiferent de solutia aleasa pentru realizarea spatiului verde, realizarea unui sistem de irigatii este elementul care face diferenta in intretinerea pe termen lung a spatiului verde. Pentru suprafetele de marimi medii si mari, realizarea unui sistem de irigatii automatizat este chiar imperios necesara.

Doresc oferta Personalizata ! 

Stiti de ce au nevoie plantele pentru a fi cat mai frumoase? Raspunsul consta in cele trei elemente indispensabile pentru dezvoltarea armonioasa a oricarei plante: sol fertil , lumina si apa. Insa, exista si veri secetoase, atunci cand gradina sufera din cauza lipsei de precipitatii, situatie in care trebuie sa luati masuri suplimentare. Asadar, pentru a evita situatii neplacute precum plante uscate, gazon ars sau facturi de apa uriase, noi va punem la dispozitie sisteme irigatii moderne si eficiente.

Sisteme de irigatii gazon

Acest tip de sistem are grija de plantele dumneavoastra atunci cand este seceta, cand sunteti plecati de acasa pentru o perioada indelungata sau cand va simtiti prea obositi pentru a mai uda gazonul, florile, gradina etc. Totul este automatizat, astfel ca nu trebuie sa depuneti niciun efort fizic, pe langa faptul ca veti face o economie de apa ce poate ajunge pana la 25%. Reteaua este montata subteran, fara sa afecteze activitatile dumneavoastra curente, totul fiind atent organizat.Sisteme de irigatii Bucuresti 

Sisteme de irigatii gazon profesionale

In general, aceste sisteme irigatii automatizate sunt o combinatie complexa de tevi, aspersoare telescopice si conexiuni electrice. Secretul eficientei unui sistem de irigatii eficient consta in modul de proiectare, calitatea pieselor folosite si alegerea corecta a accesoriilor. In functie de proiectare, sistemul poate asigura udarea uniforma a gazonului si gradinii, apa fiind dozata in functie de nivelul de precipitatii si de nevoile plantelor.

Sisteme de irigatii gazon

De aceea, este esential ca proiectarea si instalarea sistemului de irigatii sa fie realizate de catre un specialist in domeniu, iar noi putem fi alegerea excelenta. Echipa noastra gaseste cele mai bune solutii pentru fiecare proiect, tinand cont de presiunea si debitul apei, dimensiunea terenului si alti factori ce pot influenta performanta sistemului de irigatii. Dispunem de toate componentele necesare unui astfel de sistem, acestea fiind de inalta calitate, dupa cum puteti vedea pe site-ul nostru.

SISTEME DE IRIGATII gazon

SISTEM DE IRIGATII COMPLET

MAXIM 48 de ore

10 ani GARANTIE

Sisteme de irigatii RAIN BIRD

PRO GAZON International ofera servicii de consultanta, proiectare, realizare si suport tehnic pentru sisteme de irigatii marca RAIN BIRD fie ca parte a unui proiect complex de amenajare (daca alegeti solutia integrata de amenajare marca PRO GAZON pentru un spatiu 100 % verde) fie doar ca operatiune de sine statatoare in cazul in care ati ales sa aveti alti furnizori pentru celelalte produse si operatiuni.

Va asteptam cu sisteme de irigatii automatizate profesionale!

Proiectam si executam sisteme irigatii complexe, nu doar pentru curti si gradini rezidentiale, ci si pentru parcuri sau terenuri sportive etc. Specialistii nostri sunt calificati si dispun de experienta necesara pentru a va oferi servicii excelente din punct de vedere calitativ. Garantam instalarea unor sisteme de irigatii durabile, fiabile si eficiente, care sa va aduca facturi mai mici si satisfactie sporita!Sisteme de irigatii profesionale

INTRETINEREA SISTEMULUI AUTOMAT DE IRIGAT

Pentru realizare sisteme de irigatii sau vanzare materiale pentru irigatii va rugam accesati anunturile utilizatorului.

Reparatii orice tip de instalatie a acestor sisteme de irigatii, montaj pompe hidrofor, rezervoare de stocare a apei Experienta si profesionalismul ne recomanda.

Intretinerea acestor sisteme de irigatii presupune corelarea consumului de apa al plantelor si al gazonului cu nivelul precipitatiilor naturale. Pentru acest lucru va trebui intervenit asupra controlerului pentru programarea timpilor de stropire si a duratei de stropire, in acest fel controlerul dirijeaza automat stropirea , daca este necesar poate sa controleze si pornirea sau oprirea pompei.

Controlerul la sisteme de irigatii functioneaza la o tensiune de 220V,avand baterii pentru mentinerea memoriei in cazul penelor de tensiune de la retea care trebuiesc verificate si inlocuite dupa descarcare. Controlerul la sisteme de irigatii trebuie verificat la inceputul fiecarui sezon inainte de a porni aspersoarele pentru prima data. Se verifica conexiunile de cabluri la programator si la elecrovane si se inlocuiesc bateriile.

Sisteme de irigatii :

Pentu o buna functionare si pentru a evita scurgeri acccidentale de apa electrovanele trebuiesc verificate si curatate periodic de impuritati.

Irigarea suprafetelor cu gazon se realizeaza prin utilizarea aspersoarelor, aspersoare care dupa terminarea udarii coboara in sol

Aspresoarele sunt reglabile pe diferite unghiuri de stropire de la 0 la 360˚ pentru cele spay si de la 40-360˚ pentu cele rotative. Datorita presiunii sau altor cauze unghiurile de stropire al aspersoarelor se pot deregla, udarea facanduse in mod necorespunzator, pentru acest lucru verificarea si reglarea unghiurilor de stropire si a razelor fiind necesara obilgatoriu.

Sisteme de irigatii gradina:

Toate tipurile de aspersoare sunt prevazute cu mici filtre care periodic vor fi demontate si curatate pentru buna functionare a acestora. Inainte de prima pornire se inspecteaza sistemul de aspersoare prin verificarea supapelor, apoi se demonteaza corpul ultimului aspersor si se porneste apa pentru cateva minute pentru a elimina murdaria si resturile. Se cauta aspersoarele cu probleme evidente cum ar fi capete sparte, infundate sau aliniate gresit. Unele aspersoare pot fi inclinate, inconjurate de iarba sau chiar capetele ingropate. Daca nu sunt pozitionate in mod corespunzator aceste capete de aspersoare vor fi in imposibilitatea de a aplica apa in mod eficient. La finalul sezonului se face pregatirea pentru iarna repectiv golirea acestor sisteme de irigatii de apa. Pentru acest lucru este necesara oprirea pompelor de gradina, inchiderea robinetilor generali de alimentare cu apa de la sisteme de irigatii si controlerul setat in pozitia oprit. Cu ajutorul unui compresor instalatia va fi golita sub presiune de aer pentru a proteja orice component care ar putea ingheta. Scopul intertinerii a acestor sisteme de irigatii este de a-l face cat mai eficient posibil iar utilizarea unui program de irigatii este necesar pentru plante si gazon pe parcursul sezonului de vegetație.

Mai multe detalii și informații despre sisteme de irigatii găsiți pe site-ul nostru.

Sisteme de irigatii