Sisteme de irigatii Sector 2

Sisteme de irigatii Sector 2

Un aspect extrem de important pe care trebuie sa-l aveti in vedere cand va reamenajati gradina este sistemul de irigatii. Sisteme de irigatii Sector 2 proiectate si montate de specialistii nostri va pot scuti de grija udatului zilnic, ajutandu-va la mentinerea culorii vii in gradina dumneavoastra.

Elementele unui sistem automat de irigatii cuprind:

  • conducte subterane care asigura transportul apei la aspersoare
  • dupa caz, conducte terane de picurare pentru grupurile de plante care au nevoie de o anumita cantitate de apa
  • aspersoare care se ridica din sol automat, ca rezultat al presiunii apei, urmand ca acestea sa se retraga la nivelul solului dupa incetarea procesului de irigare
  • sistem electronic de comanda ce face posibila programarea irigarii la intervalul de timp dorit, senzor de ploaie si umiditate care intrerupe irigarea cand incepe sa ploua, sau nu actioneaza procesul de udare cand solul are o umiditate corespunzatoare.
  • pompe hidrofore pentru zonele care au posibilitatea de a folosi apa din put sau lac.

Sisteme de irigatii Sector 2

Prezenta in orice gradina a unui sistem modern de irigatii este o necesitate, motiv pentru care suntem in masura sa va oferim cele mai performante si moderne solutii de irigat.

Dispunem de o echipa tanara, dinamica si competenta, formata din profesionisti cu experienta, mereu pregatiti sa gaseasca solutia potrivita, gata sa accepte orice provocare si sa o transforme intr-o reusita!

Sisteme de irigatii Sector 2

Suntem de parere ca succesul oricarei firme este dat de munca in echipa. Fiecare membru al echipei noastre are un rol clar definit si este capabil sa isi indeplineasca sarcinile cu eficienta, fiind pregatit sa faca fata provocarilor curente. De asemenea, credem cu tarie ca o relatie si comunicare buna cu clientul aduce de la sine realizarea prompta si de calitate a lucrarii.

Sisteme de irigatii Sector 2