Sisteme de irigatii Sector 3

Sisteme de irigatii Sector 3

Bine ai venit pe siteul ProGAZON, expertul tau in servicii de proiectare si executie gradini, parcuri si spatii verzi in Bucuresti si in tara! Cunostintele dobandite, specializarile in horticultura si arhitectura peisagera, precum si experienta acumulata in ani de munca in domeniu se regasesc zi de zi in lucrarile noastre de amenajare peisagera.

Sisteme de irigatii Sector 3

O imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte, de aceea, inainte de a incepe realizarea unei gradini, planificam fiecare detaliu in avans si „vedem” pe plansa de proiectare fiecare gradina. Aplicatiile software cu care lucram ne permit sa facem o plimbare virtuala prin gradina dumneavoastra, avand astfel ocazia sa analizam impreuna toate variantele, atat din punct de vedere functional dar si estetic si sa facem cele mai potrivite alegeri.

Sisteme de irigatii Sector 3

Va stam la dispozitie cu placere pentru orice informatie legata de amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din Bucuresti si din tara, oricare ar fi natura acestora!

Sisteme de irigatii Sector 3

ProGAZON este o companie romaneasca, care in scurt timp de la infiintare a reusit sa-si faca un nume respectat pe piata de profil din Bucuresti. Elementele care au contribuit la dezoltarea armonioasa si rapida a societatii noastre sunt pasiunea si seriozitatea cu care am abordat fiecare proiect in care ne-am angajat.

Sisteme de irigatii Sector 3

Experienta de care dam dovada in momentul de fata, in domeniul amenajarilor spatiilor verzi si proiectare peisagistica a condus la obtinerea unui portofoliu impresionant de clienti cu adevarat multumiti de serviciile noastre.

Misiunea Babylon Garden este de a furniza solutii unice, reale, care sa aduca bucurie si multumire in sufletul clientilor, raspunzand cat mai exact cerintelor si dorintelor acestora, astfel impreuna sa putem creea gradina perfecta.

Sisteme de irigatii Sector 3